Foto: Glas zapadne Srbije

Nova autobuska linija od Atenice do Emecete u Preljini

21. aprila 2017.
26 Pregledi

Čačak – Nova linija čačanskog Autoprevoza koja će saobraćati na relaciji Preljina-Atenica škola i Atenica škola-Preljina, kreće sa radom u ponedeljak 24.aprila i saobraća će na svakih 15 minuta, rekao je šef komercijalne službe „Autoprevoz“ d.o.o. Čačak, Saša Janjić.

„Budući da je firma „Emezzeta“ koja se nalazi u Preljini i u kojoj je zaposleno oko 100 ljudi krenula sa radom, morali smo obezbediti liniju koja će omogućiti ljudima da idu na posao, a drugi razlog uvođenja ove linije jeste zbog Nemanjine ulice koja je jedna od najudužih u Čačku i u kojoj živi veliki broj stanovnika, pa smo na taj način želeli da poboljšamo kvalitet života naših sugrađana“, rekao je Janjić.

Za tu svrhu prema njegovim rečima obezbeđena su izuzetno komforna vozila od kojih neka idu na hibridni pogon, a u ponedeljak svi koji su zainteresovani da isprobaju novu liniju moći će besplatno da se voze na ovoj relaciji u novim autobusima.

Nove relacije i primeri novi karata jesu:

Vrtić „Mali kapetan“- Bolnica, pojedinačna karta: 50,00 din mesečna: 1920,00

Crkva – Preljina, pojedinačna karta:70,00 mesečna: 2690,00

Ljubič škola – Crkva, pojedinačna karta: 50,00 din mesečna: 1920,00 din

A autobusi će se kretati linijom od Emezzete, preko mosta, pored Crkve, Ekonomske škole, zatim ulaze u ul Kneza Miloša, pa u Nemanjinu ulicu do Vatrogasnog doma i ul Dragiše Mišovića pa do Ateničke škole.

TV Lav/Glas zapadne Srbije

Ostavite komentar

nulled wordpress themes